Tisztelt Munkáltató Partnerünk!

Az OTP Pénztárak Munkáltatói Portáljának segítségével a regisztrált Munkáltatók az internetes felületen keresztül egyszerűen, költségmentesen és gyorsabb feldolgozási és átfutási idővel küldhetik el a havi tagdíj bevallásaikat a Pénztárak részére, ezért amennyiben Ön szerződéses partnerünk, akkor mindenképpen válassza ezt a megoldást. A Pénztár a hozzáférés lehetőségét ingyenesen biztosítja Partnerei számára.

A regisztrálás első lépéseként kérjük, hogy a Kérelmet (amelyben igényli a Portálhoz történő hozzáférés lehetőségét) kitöltve, cégszerűen aláírva a Pénztár részére szíveskedjen visszaküldeni (szkennelve az info@otpep.hu e-mail címre, vagy levélben a 1369 Budapest 5 Pf.: 362 levelezési címre. A kérelem beérkezését követően-az igénybejelentőn megadott elektronikus címre továbbítjuk a Portál használatához szükséges felhasználó nevet és jelszót, amellyel beléphet a Munkáltatói Portálra.

Amennyiben Ön már regisztrált Partnerünk, akkor a "Bejelentkezés" ikonra kattintva léphet be a Portálra.


A Munkáltatói Portál az alábbi lehetőségeket nyújtja:

  • azonnali interaktív kapcsolatot biztosít a Munkáltató és a Pénztár között, az integrált levelező rendszer segítségével;
  • a bevallások gyorsan, precízen feltölthetők a Portálra, amelyről közvetlen visszaigazolás készül;
  • a munkáltatók részére biztosított a Pénztártag munkavállalók tagsági jogviszonyának nyomon követhetősége (belépés, illetve kilépés a Pénztárból);
  • nem igényel külön szaktudást, felhasználói szintű számítógépes ismerettel is egyszerűen kezelhető;
  • nincs költség igénye, mivel egy internetkapcsolattal rendelkező számítógépről elérhető a honlap.

További előny, hogy a Portálon keresztül – a banki utalással egyidejűleg – beküldött bevallás gyors feldolgozásával biztosítható, hogy a tagdíjak minél hamarabb könyvelésre kerüljenek a pénztártag munkavállalók egyéni számláira, így azok mielőbb felhasználhatóvá váljanak. Ennek eredményeképpen pedig az Ön munkavállalói is elégedettebbek lesznek.

Tekintettel arra, hogy a Portálon olyan adatok érhetőek el, amelyek üzleti titkot, illetve pénztártitkot képeznek, a Pénztár a regisztrálási folyamatot olyan informatikai biztonsági megoldással valósítja meg, amely garantálja azt, hogy a hozzáférés kizárólag az arra feljogosított kör részére legyen biztosítva, valamint azt is, hogy https titkosított csatornán történjen meg a kommunikáció.

Amennyiben a Munkáltatói Portállal, illetve a Kérelemmel kapcsolatosan bármilyen kérdése merülne fel, úgy kérjük, hívja munkatársainkat a +36 1 3666 555 telefonszámon (5-ös menüpont) vagy küldjön e-mailt az info@otpep.hu címre.


Partnerség – Munkáltató tagság

Az OTP Egészségpénztár 360.000 főt meghaladó taglétszámát tekintve az egyik legnagyobb egészségpénztár Magyarországon. A Pénztár stabil és megbízható gazdálkodást folytat, a pénztártagok száma folyamatosan bővül. Amennyiben szerződést köt az OTP Egészségpénztárral, Ön is kedvezményes adózás mellett nyújthat egészségpénztári juttatást munkavállalóinak.

Az OTP Egészségpénztár munkáltatói tagja az a természetes vagy jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező gazdasági társaság lehet, aki munkavállalójának tagdíjfizetési kötelezettségét részben vagy egészben átvállalja (munkáltatói hozzájárulás). A munkáltatói hozzájárulásáról külön szerződésben állapodhat meg Pénztárunkkal, amely rögzíti, hogy a munkáltató részben vagy egészben vállalja át a tagdíjfizetési kötelezettséget. A munkáltató szerződést megtalálja honlapunk Nyomtatványok menüpontjában, vagy amennyiben kérdése lenne, akkor keresse ügyfélszolgálatunkat a +36 1 3666 555-ös telefonszámon, vagy kérje vállalati kapcsolattartóink segítségét.

 

template_error_txt
template-text
template-text